Webbplatser
Payica.com
Payica är en betaltjänst för att göra betalningar i appar för iPhone eller Androidmobiler samt direkt via nätet. Första gången man använder en tjänst som är ansluten till Payica skapar man en pinkod och betalar som vanligt med sitt konto- eller kreditkort. Nästa gång gör man enkelt betalningen endast med sin pinkod.


Payica på Facebook:

Payica på Google+:
 
eParkera.se
eParkera är en tjänst som låter dig göra och betala din parkering via app i din iPhone eller Android mobil samt direkt på nätet. Fördelar med tjänsten är att man slipper mynt och långsamma kortterminaler, får kvitton elektroniskt och kan förlänga parkeringen på distans med några klick i mobilen.

eparkera-icon-57x57-precomposed-glossy.png


eParkera för iPhone i App Store:
http://itunes.apple.com/se/app/eparkera/id500644505?mt=8

 

eParkera för Android på Google Play:

eParkera på Facebook:

eParkera på Google+:
 
Taxijakt.se
På Taxijakt.se kan besökaren beställa taxi dels direkt via sin iPhone eller Android mobil men även via internet. Besökaren väljer varifrån till vart denne vill åka och får då en lista på taxibolag som kör den sträckan. Utifrån listan har man sedan möjlighet att välja taxibolag på pris eller på hur snabbt de kan komma.

taxijakt-iphone.png

http://taxijakt.se

Taxijakt för iPhone i App Store:
http://itunes.apple.com/se/app/taxijakt/id405825008?mt=8

Taxijakt för Android på Android Market:
https://market.android.com/details?id=se.taxijakt.android

Taxijakt på Facebook:

Taxijakt på Google+:
 
Mat24.se

På Mat24.se kan kunden beställa thai, sushi, indiskt, hamburgare och annan mat. Betalningen görs direkt på webbplatsen och maten kommer sedan hemlevererad till dörren. Nya restauranger och nya utkörningsorganisationer ansluts hela tiden till systemet.

 

mat24.se-logo.png

http://www.mat24.se

 
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den | Netix AB, Aurorum 1C, 977 75 Luleå | Google+