Om företaget

Netix AB arbetar med webbutveckling och webbdesign samt marknadsföringstjänster på nätet .

På webbutvecklingssidan bygger Netix webbplatser för företag med fokus på att det ska vara enkelt för de som äger webbplatsen att uppdatera sitt innehåll. Det kan vara allt ifrån hemsida för mindre enmansföretag till stora komplexa webbplatser med ett stort antal besökare och användare.

På marknadsföringssidan har Netix startat upp ett antal webbplatser.

Ett exempel är webbplatsen Skraplotto.se dit användare kommer för att skrapa gratis lotter och har chans att vinna priser från företagen som annonserar på lotterna. Ett annat exempel är webbplatsen Pizza.nu som nu flyttats ut i ett eget bolag, OnlinePizza Norden AB, där besökare kan beställa mat för hemkörning eller avhämtning och betala med kort direkt via internet. För att vidga konceptet från pizza till bl a sushi, thai och hamburgare har webbplatsen Mat24.se lanserats. Ett tredje exempel är webbplatsen Taxijakt.se där besökaren kan söka efter bolag som kör en viss sträcka, välja bolag utifrån pris och hur snabbt de kan komma och sedan boka taxin direkt via sin iPhone eller Androidmobil men även direkt via internet.

 
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den | Netix AB, Aurorum 1C, 977 75 Luleå | Google+